Xerox, hartie de copiator nr.1 in lume!

In incercarea de a aduce produsele noastre la birou, cât şi în mediile de producţie şi tipar digital, am investit resurse importante pentru a studia interacţiunea dintre echipamentele de birou şi suportul de imprimare Xerox. Astfel am creat o gamă foarte extinsă de produse de calitate deosebită care se pliază perfect nevoilor dumneavoastră, indiferent de domeniul de activitate.

Portofoliul de produse XEROX – calitate, varietate si performante

Alături de portofoliul extins de echipamente şi soluţii pentru administrarea documentelor, Xerox oferă cea mai cuprinzătoare gamă de hârtie. Astfel, gama Colotech+ a fost concepută atât pentru documentele color imprimate în birou, cât şi pentru utilizarea în mediile de tipar comercial. Pentru utilizarea în birou, Xerox oferă produse de calitate precum Exclusive, Premier, Business sau Transit. Portofoliul este completat de hârtia în role inginereşti sau de format mare, hârtia reciclată, gama Symphony de hârtie colorată, etichete şi materiale transparente.

Pe lângă acestea, Xerox a dezvoltat o serie de suporturi destinate aplicațiilor de nişă, reprezentând o oportunitate reală pentru comunicare personalizata

Aceeaşi calitate oriunde în lume

Xerox asigură aceleaşi standarde şi aceeaşi calitate a produselor sale oriunde în lume. Dacă doriţi să realizaţi o prezentare color foarte importantă sau sunteţi în căutarea unei hârtii pentru o lucrare de volum mare care trebuie tipărită pe un echipament de viteză, Xerox vă poate satisface aceste cerinţe, oferindu-vă exact produsele de care aveţi nevoie, pentru a obţine cele mai bune rezultate.

100% performanţă garantată


Modul în care Xerox realizează produsele impune standardul în domeniu. Cercetăm, dezvoltăm şi testăm produsele pentru a asigura compatibilitate totală nu numai cu echipamentele marca Xerox, dar şi cu cele ale altor vendori. Suntem atât de siguri de calitatea produselor noastre încât vă oferim 100% performanţă garantată.

Responsabilitate faţă de mediul înconjurător

Xerox a considerat întotdeauna o prioritate în ocrotirea şi conservarea mediului înconjurător şi a resurselor sale naturale. De aceea am dezvoltat şi implementat cele mai noi şi moderne soluţii şi tehnologii de fabricare a hârtiei, după standarde stabilite de organizaţiile internaţionale de protecţie a mediului.

În acest sens Xerox a creat hârtia reciclată Xerox Recycled, care este 100% alcătuită din resturi de hârtie uzată, colectată de la utilizatori şi reprocesată. În producerea acesteia nu se folosesc nici un fel de aditivi de înălbire sau agenţi chimici. De asemenea, ambalajul în care se distribuie aceste hârtii este produs tot din hârtie reciclată.

emisii reduse în procesul de producţie, precum şi „Blue Angel” pentru protecţia mediului („Nordic Swan” este o certificare acordata tarilor nordice iar “Blue Angel” este acordată de Germania pentru produse ecologice; ambele sunt certificari recunoscute la nivel european.

Xerox face eforturi susţinute pentru a reduce impactul pe care producerea şi utilizarea hârtiei îl au asupra mediului. În anul 2000, am

adoptat o poziţie ecologică cu privire la sursele de hârtie. În acest sens am impus cerinţe stricte fabricilor noastre furnizoare de hârtie în ceea ce priveşte aditivii utilizaţi şi emisiile în urma procesului de producţie.

Aceste cerinţe stricte acoperă toate aspectele fabricării hârtiei, de la managementul forestier până la fabricarea de produse finite

Cerinţele respective sunt acum in procesul de calificare finita a furnizorilor noştri, acestia trebuind să depuna anual documentatii despre certificarea produselor

Elementele-cheie cerute sunt:

  • Angajamentul de a se conforma tuturor cerinţelor legale aplicabile privind mediul, sănătatea şi siguranţa, inclusiv codurilor de bune practici în domeniul forestier
  • Un sistem de management
  • Să prevină recoltarea ilegală a materiei prime lemnoase
  • Să prevină utilizarea materiei prime lemnoase din zone forestiere protejate
  • Să încurajeze toţi furnizorii de materie primă lemnoasă să practice un
  • Să restricţioneze utilizarea aditivilor toxici, îndeosebi să prevină utilizarea clorului elementar în procesul de fabricaţie şi în conţinutul hârtiei.

Aceste standarde ne permit să obţinem acreditarea din partea organizaţiilor independente de mediu şi să ne asigurăm că îndeplinim condiţiile autorităţilor de reglementare în domeniu din întreaga lume.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cos de cumparaturi